BiscoffGLASS

GLASS I STORA LASS! Jag känner redan nu att det kommer bli många smarriga glass-recept i sommar, jag har redan många idéer som jag bara måste testa!

Det går jättebra att dubbla receptet!

Ingredienser: (4 portioner)

2,5 dl vispgrädde

1/2 burk kondenserad mjölk (ca 200g)

1 dl Biscoff spread, Lotus

TIPS: Värm ca 2 msk Biscoff spread i mikron så att det blir lite rinnig och ringla över glassen innan den ställs i frysen, mums!

Gör så här:

Rör ihop Biscoff spread och kondenserad mjölk.

Vispa grädden och vänd ihop med kondenserade mjölken och Biscoff spead.

Lägg i en frystålig bunke eller form och frys i minst 4 timmar innan servering.

Toppa med mer biscoff spread om det önskas!

Njut av en härligt svalkande glass i värmen!

Föregående
Föregående

Hemgjorda geléhallon

Nästa
Nästa

Gnocci, rödbeta och fetaost!