Krispig Parmesanpotatis

Mat

Jag vill tipsa er om det här härliga tillbehöret, lyxigt krispig och god potatis - lätt som en plätt! Perfekt att servera på buffén! Jag åt potatisen med tryffelmajjo, mums - det behövdes faktiskt inget annat!

Ingredienser: (ca 4 portioner)
1 kg små potatisar
4 msk olivolja
1 krm salt
1 krm peppar
2 dl riven parmesan
2 dl krossad panko
Mer riven parmesan till topping
Färsk basilika till topping


Gör så här:
Sätt ugnen på 200°C
Skär upp potatisen i mindre bitar och lägg i en skål.
Vänd ner olivolja, riven parmesan, panko (krossa pankon lite extra) och kryddor med potatisen.
Häll över potatisen på en plåt och ställ in i mitten av ugnen.
Stek potatisen i ugn i ca 30-40 min eller tills den fått en fin gyllenbrun färg.
Servera med extra topping!

Föregående
Föregående

Risotto med parmesan och sparris

Nästa
Nästa

Tomatsallad med burrata!