Biscoff Cheesecake
Super smarrig cheesecake, en härligt karamellig smak som bara smälter i munnen, den här måste ni verkligen testa! Jag hittade receptet på Simona Munteans instagram, och ni måste verkligen testa! Älskade den!
Biscoff Cheesecake för ca 8 personer
Botten:
20 st Lotus Biscoff kex
50 g smält smör
Fyllning:
600 g philadelphiaost
1 dl vispgrädde
1 dl florsocker
6 msk Lotus Biscoff spread
Topping:
6 msk Lotus Biscoff spread
Lotus Biscoff kex
Gör så här:
Klä botten av en form med bakplåtspapper, ca 20cm (jag använde 24 så den blev lite platt).
Krossa kexen och blanda med smör till en blöt gryning massa.
Tryck kexmassan i botten på formen och jämna till ytan. Packa massan ordentligt så den inte kommer smula sen vid servering.
Vispa ihop alla ingredienser till fyllningen. Häll över botten i formen och jämna till ytan:
Ställ i kylen för minst 3 timmar.
Smält Biscoff spread och bred den över cheesecaken.
Toppa med krossade kex.
Servera!