Dulce de leche pannacotta

God fortsättning allesammans, här kommer ett härligt recept på nyårsaftons populäraste dessert - Pannacotta! En härligt karamellig smak av dulce de leche och den de krispiga kexen, mums!

Ingredienser: (4 portioner)

2 1/2 dl vispgrädde

200 g dulce de leche

1 st gelatinblad

1 tsk vaniljsocker

Topping

Biscoff Lotus kex, Vispad vaniljgrädde & Vaniljpulver eller strössel God

Gör så här:

Lägg gelatinbladet i blöt (kallt vatten) i ca 5 minuter.

Häll upp grädden och dulce de leche i en kastrull, rör ner vaniljsocker och koka upp.

Rör tills all dulce de leche har smält.

Tag av från värmen, krama ur gelatinbladet och rör ner det i grädden.

Låt svalna något innan det hälls upp i glas.

Smula ett kex över pannacottan och ställ i kylen i minst 4 timmar.

Vispa grädde och spritsa över pannacottan, toppa med kex och vaniljpulver.

Servera!

GOTT NYTT ÅR!

Föregående
Föregående

Biscoff Cheesecake

Nästa
Nästa

Frökenlådan